Sunday, 11 November 2012

HERE I COME!!!

Assalamulaikum followers2 ku sekalian...da lama sangat aku tak update blog ni..hurm..actually, aku tak banyak masa yang terluang untuk mengupdate blog..aktiviti aku banyak tertumpu kepada study..hurm..bak kata mak aku, biasala, it called student's life..ofcoz la memanjang je mengadap buku kan? but,hari ni aku ade mase free coz aku duduk sorang2 kat rumah sewa ni..housemates aku sumenye ade hal..keluar.. n now, tinggalla aku sorang2 kat rumah dengan perasaan yang penuh kebosanan.. bila time bosan2 camni mula la aku teringat nak balik rumah..rindu mak,abah n my whole family..hurm..takpe la..hidup merantau memang macam ni..kena la biasakan diri yang tak berapa nak biasa ni..hehe..ok la sayang2 ku sekalian..sekian suda coretanku buat ketika ini..jumpa lagi di masa free yang akan datang..hehehe..wasalam :)

No comments:

Post a Comment